Képgaléria

kézilabda

 • Kézilabda

  A kézilabda sportág országos hírnevéhez hasonlóan a Műegyetemen is nagy népszerűségnek örvend! A foglalkozások testnevelési óra és edzés keretein belül működnek. Testnevelő tanárok, szakedzők, edzők vezetik az órákat, edzéseket. A testnevelési órák vegyesek női/férfi hallgatókkal. Csapataink az Universitas, MEFOB és NB II. bajnokságokban indulnak a MAFC Kézilabda szakosztály segítségével. Szeretettel várunk mindenkit, akik játszani szeretnének egy jó hangulatú egyetemi csapatban. (szabadidősport és/vagy versenysport). Testnevelés óra: Hétfő 8.30 Tüskecsarnok Edzés: H, K, Sz, Cs 21.00 Sport11 csarnok
  Információ: Bartha Zsolt, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Helyszín: Tüskecsarnok (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 7.)
 • Kézilabdázz velünk szeptembertől!

  A kézilabda sportág országos hírnevéhez hasonlóan a Műegyetemen is nagy népszerűségnek örvend!

 • Serdülő bajnokság után egyetemi gólkirály

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a 2016/2017-es szezonban három férfi, és egy női csapattal is részt vett a Budapesti Egyetemi-Főiskola Sportszövetség által rendezett kézilabda-bajnokságokban. A férfi mezőnyben a legtöbb gólt, szám szerint 76-ot a BME-Schönherz II. néven szereplő gárda átlövője, Kiss Mátyás szerezte. Ennek kapcsán beszélgettünk a gólkirállyal saját (elsősorban) egyetemi kézilabdás történetéről.

 • BME női és férfi kézilabda bemutató mérkőzés

  M4 Tv, a BME női és férfi kézilabda csapatairól, meg egy bemutató mérkőzés. BME-Testnevelési Egyetem a Hősök terén (11.22-től) Hajrá BME, hajrá kézilabda!