Képgaléria

falmászás

 • Falmászás

  Hallgatóink testnevelési órák és szabadidősport foglalkozások keretében ismerkedhetnek meg a falmászással, a sziklamászás teremben űzhető változatával. Épített műfalon, mesterséges fogások és lépések segítségével lehet a falon különböző hosszúságú és nehézségű utakat megmászni. Foglalkozásainkon a diákok a falmászás gyorsasági, nehézségi és a boulder ágát is kipróbálhatják. A falmászás nemcsak a hazai egyetemi-, hanem a nemzetközi sportélet egyik robbanásszerűen fejlődő, látványos és izgalmas sportága, a legfiatalabb olimpiai sportág (2020 Tokió). Csoportjainkban megtalálhatóak a kezdő – nagy számban, középhaladó és a haladó sportolók. Foglalkozásainkat a BME Sportközpontjában tartjuk. Kiváló mászóinknak sziklamászási lehetőséget is biztosítunk!
  Információ: Bartha Zsolt, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Helyszín: BME Sportközpont (1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6.)
 • III. BME Családi Sportfesztivál

  2017. május 13-án kerül megrendezésre a III. BME Családi Sportfesztivál.

 • Gyorsasági falmászó őszi verseny 2016

  Csütörtökön gyorsasági falmászó versenyt rendeznek a BME Sportközpontban. Ha szeretnéd megméretni magad, nevezz és tarts velünk!