Képgaléria

jégkorong

 • Az első Európai Egyetemi Hoki Liga mérkőzés Magyarországon

  Első hazai mérkőzését játsza az EUHL-ben (Európai Egyetemi Hokiliga) a Hokiklub Budapest jégkorong csapata október 22-én, vasárnap a Technicka Praha csapata ellen. A mérkőzésre a Tüskesátorban kerül sor 17.10-től. Gyertek szurkolni! Többek között a BME hallgatói is erősítik a csapatot! Hajrá srácok! Hajrá magyarok!

 • Európai Egyetemi Hoki Liga

  Az EUHL-ről

  Az Európai Egyetemi Jégkorong Ligát 2013-ban alapították. Irányítója az EUHA (European University Hockey Association).  A ligában versenyző játékosok különböző egyetemek és főiskolák képviselői.

  Az EUHL csapatai négy divíziót alkotnak (keleti, nyugati, északi, déli). A folyamatosan csatlakozó csapatok miatt felmerül további divíziók létrehozása is.

  Az EUHL fő célja, hogy „hidat” építsenek a junior és a professzionális hoki között. Ezáltal több lehetőségük van a játékosoknak a képességeik fejlesztésére a sport és oktatás területén egyaránt.

  Az EUHL célja, hogy a fiatal játékosoknak biztosítsa a tanulás és a sport lehetőségét egy időben. Ezáltal lehetőségük van, hogy profi játékosokká váljanak, vagy más munkát vállaljanak a végzettségükkel.

  A KMH Budapest csapata a 2017/18-as szezonban csatlakozik a ligához.

 • European University Hockey League

  About the EUHL

  The European University Hockey League was established in 2013. It is managed by EUHA (European University Hockey Assosiation). The players are representatives of different universities and collages.

  The teams of EUHL constitute four divisions (Eastern, Western, North, South). Due to the continuously connecting teams, other divisions would establish.

  The main goal of EUHL is to build bridge between junior and professional hockey. As a result of this, players have more opportunity to improve their skills both in the sport area and education.

  The aim of EUHL is to provide the possibility of learning and playing ice hockey at the same time. Here by they could become professional players or they could hold another job with their certification.

  The team of KMH Budapest joins to the league in the season of 2017/18.