Hírek

Első hazai mérkőzését játsza az EUHL-ben (Európai Egyetemi Hokiliga) a Hokiklub Budapest jégkorong csapata október 22-én, vasárnap a Technicka Praha csapata ellen. A mérkőzésre a Tüskesátorban kerül sor 17.10-től. Gyertek szurkolni! Többek között a BME hallgatói is erősítik a csapatot! Hajrá srácok! Hajrá magyarok!

Dátum: október 22. vasárnap

Időpont: 17.10

Helyszín: Tüskesátor (1118 Budapest, Bogdánfy utca 12)

Ellenfél: Technicka Praha

Az EUHL, az Európai Egyetemi Hoki Liga, amelyet 2013-ban alapítottak, irányítója az EUHA (European University Hockey Association). Négy divízióra osztották, keleti, nyugati, északi és déli. Az EUHL fő célja, hogy „hidat” építsenek a junior és a professzionális jégkorongozás között. További misszója, miszerint több játéklehetőséget biztosítsanak a fiatal játékosoknak, természetesen a tanulmányaikat figyelembe véve.

A Hokiklub Budapest csapata a 2017-18-as szezonban kapcsolódott a ligához. A bajnokságban cseh, magyar, lengyel és szlovák csapatok mérkőznek meg egymással.

Prágából két csapat vesz részt az EUHL-ben, az UK Praha és a Technicka Praha. A teknikusok csapata a 2015-16-os szezon óta résztvevője a bajnokságnak. Első és második évükben is a 6. helyen végeztek. Idén még nem volt mérkőzésük, a Hokiklub Budapest ellen kezdik a bajnokságot.

Hokiklub Budapest játékoskerete:

Hajek Márk; Gadácsi János ; Zaka Norbert ; Dorner Benjámin; Kaiser Vilmos ; Nagy Patrik; Sándorffy Richárd ; Vajda Zsolt; Wéber Zsolt ; Baranyai Balázs; Ódry Tamás; Berendi Dominik ; Szűcs István; Jászai Barna; Godó Dániel; Németh Árpád; Egyed Márk; Gágyor Péter; Fekete Gergő; Komjáti Gábor; Négyesi Armand; Vajda Tamás; Horváth Bálint; Kőrösi Péter; Bors Gergely; Vincze Péter; Nikita