A jógáról köztudott, hogy egészségesebbé, hajlékonyabbá, rugalmasabbá tesz. Ezek a jógaórák garantáltan az egyetemisták / ülő életmódot folytatók igényeire van szabva, akiknek, elengedhetetlen azoknak a pózoknak a gyakorlása, melyek a rövidülésre hajlamos izmokat megnyújtják, a gyengéket pedig megerősítik. Ha valakinek gerincferdülése, és/ vagy gerincsérve van, vagy rendszeresen migrén gyötri, ott a helye. 
Nagyban hozzájárul a koncentrációfejlesztéshez, ami egy egyetemistánál elengedhetetlen, és azt is megtanuljuk, hogyan erősítsük meg a tartó izmokat, hogy egyenes gerinccel, felemelt fejjel üljünk, és hogy megelőzzük a derék/ hát/ és nyakfájást. Fejleszti a pozitív gondolkodást, és önismeretet ad.
Nagyban fejleszti a test-tudatot, és egy-egy jóga óra után garantáltan frissebben, vidámabban távozik mindenki. A rendszeresen jógázók kiegyensúlyozottabbak, terhelhetőbbek, nyitottabbak, pozitívabbak, és sikeresebbek.
Információ: Hellner Szelina, email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Helyszín: BME Sportközpont (1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 4-6.)

Távoktatás anyagok: (engedélykérés szükséges hozzá Google Drive-on)
- Jóga 1
- Jóga 2
- Jóga 3
- Jóga 4
- Jóga 5

Jóga távoktatással kapcsolatos zárt facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/200977334578188

Facebook oldal