Hírek

FALLABDA MAGYAR EGYETEMI - FŐISKOLAI

ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS

CSAPATBAJNOKSÁG

2017

Versenykiírás, nevezési lap letöltése (magyar)

Versenykiírás, nevezési lap letöltése (angol)

 

A verseny célja: az országos egyetemi és főiskolai bajnoki címek elnyerése

 

A versenyszámok: női és férfi egyéni (amatőr és profi kategória) valamint csapatverseny (1 nő és 2 férfi alkot egy csapatot)

 

A versenyen indulhatnak:     Az államilag elismert diplomát adó felsőoktatási intézmények képviseletében

  • azok a hallgatók indulhatnak, akik oklevelet adó képzésben vesznek részt a verseny időpontjában, és az adott félévre a nevező intézménybe beiratkozott (nappali, levelezős, esti távoktatásban, illetve doktorandusz képzésben résztvevő) hallgatói, állampolgárságra és életkorra tekintet nélkül;
  • illetve akiknek a nevező felsőoktatási intézményben szerzett végbizonyítványuk kelte nem haladja meg az egy évet (2016. évben végzettek).

Minden versenyzőnek a verseny előtt kötelező bemutatni a felsőoktatási intézménye által kiállított hallgatói jogviszony igazolását.

 

A rendezők: Budapesti Corvinus Egyetem és a City Squash Club Sportegyesület

 

A helyszín: CITY SQUASH CLUB 1022. Budapest, Marczibányi tér 13.

 

A verseny kezdete: 2017. május 6. szombat 09:00 óra.

 

A nevezési határidő2017. május 2. (kedd) 22.00 óráig e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a csatolt nevezési lapon.

 

A MEFS Elnökség döntése értelmében valamennyi MEFS rendezvény, így a Fallabda MEFOB is, automatikusan csatlakozik a SportPont Programhoz. Ennek keretében a regisztráció alkalmával az eredményösszesítő táblázatban a név, intézmény, Neptun kód, születési dátum adatok is rögzítésre kerülnek. A rendező a fenti adatokat a versenyt követően az eredményösszesítő elektronikus excel fájlban megküldi a MEFS-nek.

 

A nevezési díj: Egyéni: 1500 Ft/fő. Csapat: 3000.-Ft/csapat, a helyszínen fizetendő

 

A sorsolás: A kiemelések ismeretében 2017. május 4-én (csütörtök) reggel 10.00-kor a helyszínen.

 

A lebonyolítás: Dunlop versenylabdákkal, svájci rendszerben, két mérkőzés mindenkinek garantált, európai számolással (11-ig minden labdamenet pontot ér), 3 nyert szettig. Amennyiben a nevezők száma 48 felett van, úgy a verseny két nap kerül lebonyolításra. Erről a nevezők a verseny előtt részletes tájékoztatást kapnak.

 

A csapatverseny: Egy intézményből 1 nő és 2 férfi alkot egy csapatot (több csapat nevezését is elfogadunk egy intézményből).

 

A versenybíróság:

Vladár Csaba, Corvinus képviseletében

Bednár László, MEFS referens

Böhm Gabriella, City Squash Club  

           

A díjazás: A győzteseknek kupa és érem. II-III. helyezetteknek érem.
A rendezők minden indulónak üdítővel kedveskednek!

 

A játékvezetés: A bíráskodás mindenki számára kötelező.      

A mérkőzés játékvezetője az azonos pályán lejátszott előző mérkőzés győztese. A bírókat – amennyiben az azonos pályán lejátszott előző mérkőzés győztesét valamelyik játszó fél nem fogadja el – a versenybíróság jelöli ki. Az elődöntőkben és a helyosztókon a szövetség által delegált hivatalos játékvezető.

 

A mérkőzések időpontja: A verseny során a versenybíróság által megadott időpontok az érvényesek. Aki a jelen rendelkezést megszegi, azt a versenybíróság kizárhatja. A versenybíróság által kiírt időpontokhoz képest 10 (tíz) perc a várakozási idő, ezután a meg nem jelent versenyző automatikusan 3:0-ra veszít.

 

Az irányadó szabályok: Egyebekben a World Squash Federation (WSF) ill. az MF(S)SZ szabályai.

 

Egyéb: Az öltözőkben és a verseny helyszínén hagyott tárgyakért a rendezőség nem vállal felelősséget. 

 

Ügyeletes orvos: Rendező a verseny idejére egészségügyi ügyeletet biztosítani.

 

Minden résztvevőnek sérülésmentes felkészülést, és jó versenyzést kívánunk!

 

A Versenybíróság