Hírek

Csapatunk legeredményesebb játékosa Lehoczki Patrik volt, aki 12 gólunkból 7-et szerzett.

Csoport:

BME vs Pázmány Péter Katolikus Egyetem 2:1

Álmosan kezdtük a tornát, mégis sikerült 2 gólos előnyre szert tenni, után azonban túlzottan megynugodtunk, de szerencsére az ellefelünk csak szépíteni tudott.

 

BME vs Miskolci Egyetem 1:0

A miskolciakkal szoros meccset játszottunk, nem véletlenül, hiszen ők lettek a csoport másik továbbjutói, a torna későbbi bronzérmesei. Sikerült Patrik szép találatával legyőzni a szervezetten játszó csapatot.

 

BME vs Pannon Egyetem 2:1

A Pannon Egyetem nem tartozott a csoport job csapatai közé, 1 ponttal 5. helyen zártak a csoportban, ennek ellenére csak egy góllal tudtunk diadalmaskodni.

 

BME vs ELTE- Savaria Egyetemi Központ 0:1

Az ELTE-Savaria sajnos a mérkőzés elején egy védelmi hibát kihasználva vezetést szerzett, majd jó védekezésének és gyenge helyzetkihasználásunknak köszönhetően megőrizte előnyét a mérkőzés végéig.

 

BME vs Óbudai Egyetem 3:2

Az utolsó csoportmeccsre már a biztos továbbjutás tudatában léptünk pályára, ellenfelünk pedig mér biztos kieső volt. Ennek ellenére hajtós mérkőzést játszottunk, végül 3-2 arányban sikerült diadalmaskodnunk.

 

Elődöntő:

BME vs. Széchenyi István Egyetem 2:1

Az elődöntő és a döntő 2x10 perces mérkőzések voltak. Az elődöntőben a cserejátékos nélkül felálló, masszív és szervezett Széchenyi István Egyetem volt az ellenfelünk. Egy védőtérfélen eladott labdát kihasználva sajnos hamar megszerezték a vezetést, de szerencsére még sok idő volt hátra, így 2 remek góllal sikerült megfordítani a meccset.

 

Döntő:

BME vs. Szegedi Tudományegyetem 2:1

Bár tanulva az elődöntőben történtekről, mindenképpen el akartuk kerülni, hogy hátrányba kerüljünk, de sajnos egy remek indítás után ellenfelünk megszerezte a vezetést. Bege Áron két találatával azonban sikerült megfordítnunk a meccset, így tornagyőzelmet szereztünk az először megrendezett eseményen.

 

A rendezvény egy helyszínen volt a III. Automotive Focikupával, így összesen 70 csapat mérkőzött 10 pályán a területen. A szervezésre és a hangulatra sem lehetett panasz.

 

A győztes csapat tagjai:
Andrónyi Tamás
Bege Áron
Lehoczki Patrik
Mészáros Sándor
Raport Dániel
Rácz Gergő
Siket Máté
Szűcs Attila
Zádeczki Donát