Hírek

Kedves Hallgatók!

Összeállítottunk egy gyakorlati-videós tananyagot a távoktatás idejére, amivel a motiváltságukat, elszántságukat kívánjuk erősíteni, hogy ezekben a nehéz időben se maradjanak segítség nélkül kedvenc mozgásformájuk gyakorlása közben.

Otthoni edzés - erőfejlesztés: Riba Gábor - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Atlétika - futás edzésterv

Aerobic - Fülöp Gréta - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Tenisz 1 - Kincses Gábor Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Tenisz 2

Fallabda / squash 1 - Nagy Tamás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fallabda / squash 2

Asztalitenisz - Nagy Tamás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jóga: Székesvári Melinda - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Funkcionális edzés: Halla Ildikó - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gerinctréning: Hellner Szelina - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Néptánc 1 - Riba Gábor - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Néptánc 2

Box / ökölvívás 1. Dobos Ádám - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Box / ökölvívás 2. 

Box / ökölvívás 3. - új!

Salsa (számolásra) - Tóth Balázs - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Salsa (zenére)

Tollaslabda - Gorácz Árpád - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanár úr üzenete a tollaslabda tárgyhoz:

Mint minden sportban, a tollaslabdában is elengedhetetlen a megfelelő bemelegítés.

A következő videóban a tollaslabdában igen fontos lábmunka gyakorlatait, fejlesztését láthatjátok.

Ezen gyakorlatok közül válasszatok ki Nektek tetszőket és azokat otthon is tudjátok gyakorolni.

Jó mozgást, vigyázzatok magatokra és egymásra.

Üdvözlettel, Gorácz Árpád