Hírek

Az Európai Egyetemi Hokiliga, vagyis az EUHL megnyitotta az idei szezon kapuit. A Hokiklub Budapest csapata csütörtökön játsza első hazai mérkőzését a UMB Hockey Team Banska Bystrica szlovák csapat ellen. A mérkőzést a Tüskecsarnokban rendezik meg, 17:50-es korongbedobással. A csapatot évek óta erősítik BME-s hallgatók is játékosként, így még inkább úgy érezzük, ott a helyünk!

Hajrá fiúk! Hajrá magyarok!

Dátum: 2019. 10. 24. Csütörtök

Korongbedobás: 17:50

Helyszín: Tüskecsarnok

Ellenfél: UMB Hockey Team Banska Bystrica

Az EUHL-t, az Európai Egyetemi Hoki Ligát 6 éve alapították abból a célból, hogy átmenetet képezzenek az utánpótlás és a profi csapatok között, valamint lehetőséget biztosítson a fiatalabb játékosoknak is. Emellett természetesen kihangsúlyozva a a tanulás fontosságát is az élsport mellett. Az EUHL-t négy divízióra osztották, keleti, nyugati, északi, déli. Mi a keleti divízióban játszunk Szlovákiával, Csehországgal és Romániával.

A Hokilub Budapest a 2017/2018-as szezonban játszott először az EUHL-ben.

A Hokiklub Budapest EUHL csapatának játékosai: Oroszi Álmos, Bencze Botond, Dabasi Balázs, Glofák Zsombor, Szlépka Armand, Halászik Denis, Fazakas Levente, Kövesi Balázs, Marosi Máté, Preisinger Péter, Mórocz Tibor, Gadácsi János, Gáspár Soma, Horváth Richárd, Szécsi Roland, Bata Dániel, Csiki Zoltán, Veres Marcell, Szőke Attila, Eperjessy Zsombor, Hajzler István, Bán Károly, Laczkovszki Áron

Mindenkit várunk sok szeretettel a Tüskecsarnokban Csütörtökön, szurkoljunk együtt a fiúknak!